Alles begint bij een gedetailleerde lichtstudie

Wij komen bij u langs om uw verlichtingsbehoeften te analyseren. Hiervoor voeren wij een uitgebreide en doorgedreven lichtstudie uit, waarbij we de strategische lichtpunten bepalen en ervoor zorgen dat het lichtniveau overal voldoet aan de normen. Wij houden bij de uitwerking van het lichtplan ook rekening met specifieke omstandigheden zoals temperatuur en druk.

  • Stap 1: lichtstudie
  • Stap 2: verlichtingsplan uittekenen en toestellen selecteren
  • Stap 3: plaatsing door onze ervaren installatieploeg

Naast de klassieke schakelbare verlichting wordt steeds vaker dimbare verlichting aangeboden. Een daglichtsturing waarbij de verlichting automatisch dimt in functie van het invallende daglicht is tegenwoordig immers niet meer weg te denken. Ook alle andere sturingsopties voor uw verlichting zijn mogelijk. Bij de bespreking van het plan stellen wij ook een aantal verlichtingstoestellen en armaturen voor op basis van uw behoeften en budget. Zodra het volledige plan finaal is, leveren wij het materiaal aan en komt onze eigen installatieploeg uw volledige verlichting plaatsen.

Callewaert nv is naast de installatie van nieuwe verlichting ook gespecialiseerd in relighting. Dat betekent zoveel als het vervangen van oude verlichting door nieuwe verlichting en vaak spreken we dan van een overgang van TL naar LED. Zo kunt u besparen op uw elektriciteitsfactuur, want bij ledverlichting zijn er vaak minder toestellen nodig die bovendien ook nog eens minder verbruiken. Twee vliegen in één klap dus: én minder armaturen, én een lager vermogen per armatuur. Kortom, een lager verbruik!

Industriële verlichting is slechts één van onze specialisaties. Ook voor industriële elektriciteit, middenspanning, netwerkbekabeling, bordenbouw, automatisatie, zwakstroombekabeling, koppeling van decentrale productie (warmtekrachtkoppeling en PV-installaties) en maatprojecten kunt u een beroep doen op Callewaert nv. Hebt u een vraag? Neem vrijblijvend contact op.

Vraag een offerte

Hoe kunnen wij helpen met uw industriële verlichting?

  056 650 900   mail ons