Alle types netwerkkabels en datakasten, steeds getest voor oplevering

Eén van onze ingenieurs komt bij u langs om te luisteren naar wat u nodig heeft. Op basis van dit kennismakingsgesprek werkt hij een voorstel uit en zal hij u het nodige materiaal aanbevelen. Van begin tot eind kunt u op onze expertise rekenen:

  • Installatie van zowel horizontale als verticale netwerkbekabeling
  • Afmontage van ethernet- en glasvezelkabels met de nieuwste technologie
  • Levering en plaatsing van netwerkkasten
  • Testen van bekabeling met gekalibreerde datatester, inclusief testcertificaten

Callewaert nv plaatst zowel horizontale bekabeling, dus koper- of databekabeling, als verticale bekabeling, zijnde glasvezel. De datakabels zijn van het afgeschermde (FTP) of niet-afgeschermde (UTP) type. Afhankelijk van de gewenste snelheden en performantie kunt u uit verschillende categorieën kiezen. Voor lange afstanden en grotere snelheden wordt een backbone in glasvezelbekabeling geplaatst en kan er gekozen worden voor multimode en singlemode bekabeling. De kabels worden afgemonteerd met behulp van onze fusielasmachine met LC-, SC- of ST-connectoren.

U kunt daarnaast ook op ons rekenen voor de levering en plaatsing van datakasten of netwerkkasten waarin alle centrale apparatuur komt. Onze elektriciens voeren alle passieve bekabelingswerken uit, de actieve apparatuur wordt voorzien door de klant of netwerkbeheerder. Voor oplevering wordt de bekabeling getest met behulp van een gekalibreerde datatester, waarna u de testcertificaten ontvangt.

Wij zijn niet alleen een aanspreekpunt voor netwerkbekabeling, maar ook voor alle andere industriële elektriciteit, industriële verlichting, bordenbouw, middenspanning, zwakstroombekabeling, automatisatie, koppeling van decentrale productie en maatprojecten. Neem vrijblijvend contact op.

Vraag een offerte

Hoe kunnen wij helpen met uw netwerkbekabeling?

  056 650 900   mail ons