Uw partner voor uw centrale elektriciteitsproductie

Door middel van warmtekrachtkoppelingen worden warmte en elektriciteit opgewekt door verbranding van een brandstof. Met de gegenereerde warmte kan een turbine worden aangedreven die op zijn beurt elektriciteit opwekt. Voor dergelijke installaties verzorgen wij de volledige bekabeling en koppeling op het net.

Ook voor PV-installaties en windturbines verzorgen wij alle bekabelingswerken. Met de plaatsing van een middenspanningscabine zorgen we vervolgens voor de koppeling van uw installatie op het middenspanningsnet. Zowel voor grote als kleine vermogens voorzien wij het koppelbord en de AC-koppeling en desgewenst ook de DC-koppeling en de zonnepanelen. Windturbines plaatsen we uiteraard niet zelf.

"Voor dergelijke installaties verzorgen wij de volledige bekabeling en koppeling op het net."

Hebt u een project in het vooruitzicht? Callewaert nv is uw centraal aanspreekpunt voor veel meer dan enkele warmtekrachtkoppelingen en zonnepaneelinstallaties. Ook voor industriële elektriciteit, industriële verlichting, bordenbouw, middenspanning, automatisatie, zwakstroombekabeling, netwerkbekabeling en maatprojecten zijn wij een gedroomde partner.

Vraag een offerte

Hoe kunnen wij helpen met uw decentrale productie?

  056 650 900   mail ons