Van elektrische schema’s tot levering en plaatsing van alle benodigdheden

Industriële elektriciteit is een zeer ruim begrip, even ruim als de ervaring en expertise die Callewaert nv de voorbije 45 jaar heeft opgebouwd. Al honderden industriegebouwen werden door ons voorzien van elektriciteit. Naast industriële verlichting omvat industriële elektriciteit:

  • De levering en plaatsing van stopcontacten;
  • De levering en plaatsing van kabelbanen door middel van kabelladders, kabelgoten, draadnetten, buizen en meer;
  • Bekabelingswerken, waaronder het trekken, uitbinden en aansluiten van vermogenkabels, stuurkabels, enzoverder;
  • De aansluiting van motoren en machines;
  • En volledige machinebekabeling, waarbij productielijnen worden bekabeld en aangesloten.

Alles begint uiteraard bij een eerste kennismaking en een studie van het gebouw en uw behoeften. Onze ingenieurs werken een plan en offerte uit die we aan u voorleggen en waarbij er uiteraard ruimte is voor overleg en aanpassingen. Samen gaan we op zoek naar de meest doeltreffende én esthetische oplossing. Onze elektriciens komen daarna alles installeren. De werf wordt tijdens de werkzaamheden nauwgezet opgevolgd. Tot slot wordt de installatie uitvoerig getest voor oplevering.

Bij Callewaert nv heeft u één enkel aanspreekpunt en wordt er kort op de bal gespeeld. Voor de installatie sturen we een technische equipe met meestergast die de elektriciens aanstuurt. Tijdens de werkzaamheden kunt u op elk moment terecht bij uw aanspreekpunt bij Callewaert: de ingenieur die uw offerte heeft opgemaakt, de werf opvolgt en aan u rapporteert.

Naast industriële elektriciteit en verlichting kunt u ook bij ons terecht voor middenspanning, netwerkbekabeling, bordenbouw, automatisatie, zwakstroombekabeling, koppeling van decentrale productie en maatprojecten. Neem gerust contact op voor een eerste kennismaking of offerte.

Vraag een offerte

Hoe kunnen wij helpen met uw industriële elekticiteit?

  056 650 900   mail ons