Elektrische kasten op maat in eigen atelier

Het ontwerp van een elektrisch bord begint bij de gegevens of vereisten die we van de klant krijgen. Wij kunnen zelf een voorstel uitwerken of hiervoor samenwerken met de klant. Vervolgens werken we de elektrische schema’s en lay-outs van de borden uit, die ter goedkeuring worden voorgelegd. Alles wordt zorgvuldig berekend:

  • kortsluitstromen
  • vermogen
  • warmtehuishouding van de kast
  • uitbreidbaarheid

  •  

Wij bouwen steeds voldoende reserve in voor eventuele latere uitbreiding. Het volledige bord is maatwerk. Afhankelijk van de behoefte creëren we een groot vermogenbord of een kleiner verdeel- of stuurbord. Indien een standaard sokkel niet volstaat, lassen wij een sokkel op maat in ons atelier.

Het bord of de kast wordt bij de klant geleverd, geplaatst en aangesloten. Ook de bijhorende bekabeling, stopcontacten, verlichting en dergelijke meer nemen wij voor onze rekening. Tot slot wordt de elektrische kast of het bord volledig door ons getest en gekeurd.

Naast elektrische borden ook nood aan industriële elektriciteit of verlichting? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht, net zoals voor automatisatie, middenspanning, koppeling van decentrale productie, netwerkbekabeling en zwakstroombekabeling. Ook uitdagende maatprojecten behoren tot onze expertise.

Vraag een offerte

Hoe kunnen wij helpen met uw bordernbouw?

  056 650 900      mail ons