Van studie en ontwerp tot bordenbouw, installatie en integratie

Een productieproces automatiseren is uitdagend, want er moet met heel wat factoren rekening worden gehouden. Alles begint bij een uitgebreid gesprek waarbij u ons inzicht geeft in het proces dat u wenst te automatiseren. Onze ingenieurs tekenen op basis daarvan elektrische schema’s uit en brengen de meest resultaatgerichte oplossingen in kaart:

  • Machinebekabeling
  • Kabelgeleiding
  • Plaatsing en aansluiting van sensoren 
  • Programmatie in samenwerking met partners

Alle onderdelen worden geleverd en geplaatst door onze elektriciens. Er is telkens een werfleider aanwezig met wie u tijdens de werkzaamheden rechtstreeks kunt communiceren. Het spreekt voor zich dat elk automatisatieproject uniek en nieuw is, maar onze elektriciens hebben al jarenlang ervaring met dergelijke realisaties en zullen u op de hoogte houden van het verloop van de werkzaamheden.

Voor de programmatie van het systeem werken wij samen met gespecialiseerde partners. Hierdoor kunnen wij ook de integratie met bijvoorbeeld uw ERP-systeem tot een goed einde brengen.

U kunt niet alleen voor automatisatie en machinebekabeling bij ons terecht, maar ook voor alles wat met industriële elektriciteit te maken heeft: verlichting, bordenbouw, netwerkbekabeling, zwakstroombekabeling, middenspanning, koppeling van decentrale productie en andere maatprojecten.

Vraag een offerte

Hoe kunnen wij helpen met uw automatisatie?

  056 650 900   mail ons